A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy növelni tudja a felhasználói élményt. Erről bővebben az adatvédelmi nyilatkozat oldalon olvashat.

Rendben

Szolgáltatásaink

Weboldal készítés

Cégünk megbízható, szakképzett, lelkiismeretes szakembereink segítségével minden felkérés esetében egyedi, a megbízó igényeit maximálisan kielégítő, átlátható honlapot, mindazonáltal piacképes, színvonalas szolgáltatást kínál. Készíttesse weboldalát egy harmonikus közegben, egy jól műküdő csapat tagjaként, ahol az Ön szándéka és minden elképzelése formát ölthet egy kifogástalan webes felület formájában. Folyamatos konzultációk által, az ügyfél, azaz az Ön igényeinek állandó monitorozásával, a megbeszélt teljesítési idő szerint precízen ütemezve valósul meg az elképzelt honlap. A  modCode munkatársai a lehető leghamarabb, az ügyféllel közösen meghatározott határidőig, akár néhány hét alatt elkészíti az Ön honlapját: a látványterv kidolgozása után következik a programozási fázis, mígnem testet ölt a weboldal végleges formája. 

Webshop készítés

A modCode szolgáltatásai közé tartozik egy, a megrendelő termékei számára létesített, teljes egészében személyre és szolgáltatásra szabott, egyedi platform kialakítása. A webáruház célja, hogy az azt felkeresők egy könnyen áttekinthető, igényesen kialakított, letisztult felületen böngészve, saját igényeik szerint szabadon válogathassanak a termékek és szolgáltatások közt, bármikor (éjjel-nappal), bárhol (otthon, munkában, útközben, szabadidőben), bármilyen elképzelésekkel is bírjon a vevő. 

Domain cím megrendelés

Könnnyen memorizálható, lényegretörő, a cég legfőbb tevékenységét és üzleti célját tökéletesen szimbolizáló domain cím választása elengedhetetlen egy jól működő, magas látogatottságú honlaphoz. A weboldal ügyfelei, látogatói, minden érdeklődője, ugyanis erre a címre keres rá, amikor szeretné az Ön által kínált szolgáltatásokat felmérni, igénybe venni. 

Tárhelyszolgáltatás

Cégünk továbbá azt is biztosítja minden megrendelő számára, hogy a munkatársaink által elkészített webes felületek stabil, biztonságos tárhelyet kapjanak méltányos áron, levéve ezáltal a tárhely keresés terhét, annak minden nehézségével, bizonytalanságával az ügyfél válláról.